Yritystilaisuudet

ONNISTUNEET YRITYSTILAISUUDET PURJELAIVALLA

Upea meriluonto, kaunis saaristo ja aidot perinnepurjelaivamme tarjoavat ainutlaatuiset puitteet onnistuneiden yritystapahtumien järjestämiseen. Suunnitellaan yhdessä unohtumaton elämys suunnaten laivan keula kohti suojaisaa sisäsaaristoa, jolloin aallokko ei keinuta laivaa tai koetaan todellisia purjehduselämyksiä avoimemmilla vesillä. Sopiva henkilömäärä purjehduksilla on noin 60 henkeä/laiva ja yön yli kestävillä purjehduksilla aluksiin mahtuu majoittumaan yhteensä 42 henkeä.

Purjehduksen aikana on mahdollisuus osallistua kaikkeen toimintaan laivalla aina purjeiden nostosta niiden trimmaukseen, laivan ohjailuun ja navigointiin – tietysti kokeneen miehistömme johdolla.


Alta töydät muutaman esimerkin rehdillä merimiesmeiningillä höystetyistä purjehduksista

 
 

YRITYSJUHLAT

Jos kaipaatte rentoa juhlatuulta tilaisuuteenne, on purjelaiva mitä mainioin paikka järjestää yritysjuhlat! Tunnelmalliset purjelaivat ja herkullinen - teidän toiveiden mukaan suunniteltu - tarjoilu ja tietysti maailman upeimmat saaristomaisemat takaavat unohtumattomat juhlat.

<< Ota meihin yhteyttä >>


PÄIVÄPURJEHDUKSET

Purjehdus työpäivän lomassa virkistää kummasti! Reipas retkipäivä alkaa purjeiden nostolla, jonka jälkeen suunnataan laivan keula kohti saaristoa, ehkäpä piipahdamme opastetulle kierrokselle Vallisaareen tutustumaan saaren hurjaan menneisyyteen ja ihailemaan kauniita maisemia. Merellä nautitaan herkullinen lounas, joka kruunaa purjehduspäivän. 

<< Ota meihin yhteyttä >>


VIRKISTYSPÄIVÄT

Purjelaiva jos mikä on oivallinen paikka hioa tiimityötaitoja, kohottaa yhteishenkeä ja edistää työvireyttä. Päämääriä ja määränpäitä on erilaisia, ja niiden saavuttamiseen tarvitsee paraskin kippari ympärilleen innostuneen, ammattitaitoisen ja hyvässä yhteishengessä toimivan miehistön.

Katso esimerkit virkistyspäiväohjelmaan

<< Tästä >>

Suunnitellaan yhdessä teidän yrityksenne näköinen virkistyspäivä!

<< Ota meihin yhteyttä >>


ASIAKASTAPAHTUMAT

Purjelaiva on oivallinen ratkaisu, kun on aika kiittää asiakkaita hyvästä yhteistyöstä, vahvistaa kumppanuutta tai luoda uusia kontakteja.

Rento ilmapiiri, toiminnallinen ympäristö ja maukas ruoka tekevät tilaisuudestasi mutkattoman ja elämyksestä ikimuistoisen.

<< Ota meihin yhteyttä >>


ILLANVIETOT

Sauna lämpiää ja grilli kuumenee, kesäillan aurinko lämmittää ja meri kutsuu purjehtimaan! Purjehduksen aikana on mahdollisuus pysähtyä johonkin lähisaareen jaloittelemaan ja pelailemaan ulkopelejä, ankkuroitua suojaisaan lahdelmaan nauttimaan laivakeittiön antimista tai vaikka pulahtaa uimaan saunan jälkeen.

Oli kyseessä saunailta, cocktail-kutsut, tiimi-ilta tai vaikkapa rapujuhlat, toteutamme ne kanssanne mitä hienoimmassa ympäristössä! 

<< Ota meihin yhteyttä >>


KOULUTUSPÄIVÄT

Siirrä toimistopäivä laivalle! Normaalista poikkeava työympäristö antaa aivoriihelle, workshopille tai koulutuspäivälle uutta potkua, kun asiat näyttäytyvät uudessa valossa ja erilaisesta näkökulmasta.

<< Ota meihin yhteyttä >>


YÖN YLI PURJEHDUKSET

Meillehän saa toki jäädä yöksikin! Purjehduspäivän päätteeksi ankkuroidaan laiva saareen tai suojaisaan luonnonsatamaan, nautitaan iltapalaa ja laivan sauna lämpiää. Astridin skanssissa majoittuu 22 yöpyjää ja Svanhildin seitsemässä viihtyisässä 2-3 hengen hytissä majoittuu 20 hengen porukka.

Aamulla purjehtijoita odottaa herkullinen aamiainen ja virkistävä aamu-uinti, jonka jälkeen matka jatkuu joko kotiin tai kohti uutta purjehduspäivää.

<< Ota meihin yhteyttä >>


KAKSI LAIVAA

Unohtumaton purjehduselämys järjestyy laivoillamme myös isommallekin porukalle, kun varaatte käyttöönne molemmat laivamme. Leikkimielisen purjehduskilpailun tai vaikkapa kahden laivan välisen vesisodan jälkeen solmitaan rauha, ankkuroidaan laivat kyljittäin ja nautitaan laivakeittiön antimista. Purjehdus jatkuu ja vieraat voivat halutessaan vaihtaa laivaa.

<< Ota meihin yhteyttä >>


LAITURITAPAHTUMAT

Aina ei välttämättä tarvitse lähteä merelle, sillä voit varata laivamme myös laituritilaisuuksiin. Esimerkiksi rekrytointitilaisuudet, pikkujoulut tai vaikka tavanomaisesta poikkeava aamiaistapahtuma herkullisine tarjoiluineen järjestyy helposti ja vieraasi viihtyvät varmasti!

<< Ota meihin yhteyttä >>


JÄRJESTETÄÄN YHDESSÄ IKIMUISTOINEN PURJEHDUSELÄMYS