Laivakeittiö

ANNA MERITUULEN HERÄTTÄÄ RUOKAHALUSI

Purjelaivakonttorin kanssa läheisessä yhteistyössä toimiva keittiömestari Juha Laukontaus tekee kanssanne catering-suunnitelman perinteisestä kiusauksesta aina seitsemän ruokalajin istuvaan illalliseen. Kesä on uusien perunoiden, kalaruokien ja kotimaisten vihannesten juhlaa ja loppukesästä laivat lastataan ravuilla. Puugrillissä kypsyy suussa sulavat grilliherkut!

 
 
 

OHESSA MUUTAMA HERKULLINEN TARJOILUEHDOTUS

 

SAVULLA JA TULELLA

Puugrillissä kypsyy 2-3 herkkua valintanne mukaan

Karitsanpaistia

Härän Entrecote

Artesaanimakkaroita

Kananrintaa

Valkoviinillä ja yrteillä maustettuja lohinyyttejä

Kasviksia ja sieniä

Grilliherkut tarjoillaan kauden perunoiden, vihersalaatin, aasialaisen coleslawn ja kolmen kastikkeen kera

~

Leipäkori ja voita

~

Kahvia ja teetä

Omenapaistosta ja jugurttikermamoussea

32 € / henkilö

Grilliannos on 300 g/henkilö, riippumatta vaihtoehtojen määrästä. Lisävaihtoehdot á 5 €.

 

KAUDEN MAUT

Versoja, yrttejä, sieniä, marjoja, riistaa, kalaa, rapuja... laiva lastataan kauden herkuilla ja menu räätälöidään teidän toiveidenne mukaan.

~

Kuudesta kymmeneen ruoka-annosta tarjoillaan purjehduksen lomassa kannelle, salonkiin, saunaan, mastoon… missä ikinä olettekaan, makupalat löytävät teidät!

40 € / henkilö 

KAUDEN MAUT -menun tarjoilemiseen tarvitaan kokin lisäksi tarjoilija, jonka tuntiveloitus on 
28 €/purjehdustunti.


KESKIPÄIVÄN BUFFET

Vihersalaatteja ja yrtti-vinaigrettea

Paahdettua paprikaa, savustettua juustoa ja kurkkujogurttia

Sitruunaista jääkellarin lohta ja ruislastuja

Paahdettua kanarintaa ja inkivääriomenakastiketta

Häränpaistia ja sipulihilloketta

Tarjoillaan kauden perunoiden ja lämpimän sienikastikkeen kera

~

Leipäkori ja voita

~

Kahvia ja teetä

Suklaakakkua ja marjakastiketta

30 € / henkilö

 

KIIREETTÖMÄN NAUTISKELIJAN BUFFET

Vihersalaatteja ja vinaigrettea

Tomaattisalaattia, marinoitua sipulia ja vuohenjuustoa

Juuressalaattia ja maariantuoksuheinäsmetanaa

Siikaleipäsiä 

Lohicheviceä, kurkkujogurttia ja ruislastuja

Viismaustettua riimihärkää ja piparjuuri-retiisisalsaa

~

Valkoviinissä ja yrteissä höyrytettyä kuhaa risotto biancon kera

Punaviinissä haudutettua, grillattua häränrintaa lempeän punajuurikastikkeen sekä lämpimän 

korvasieniperunasalaatin kera

~

Kahvia ja teetä

Mascarpone marjatorttua ja mansikkakastiketta

38 € / henkilö

 

RAPUJUHLAT

Rapuja päivän kappalehinnan mukaan

~

Rapukatteet, pöytäliinat, veitset, kupit ja essut

10 € + alv 24 %/henkilö

~

Kermainen kanttarellipyttipannu

~

Suklaamarkiisia ja rommimarjoja 

24 € + alv 14 %/henkilö 

TAI 

Häränfilee punaviinikastikkeessa kasvisten kera

~

Sabayonea ja liekitettyjä persikoita

30 € + alv 14 %/henkilö 

KATTILASTA

Kermaista lohikeittoa

~

Leipäkori ja voita

~

Kahvia ja teetä

Hedelmä- tartatatin kauden hedelmistä ja vaniljakastiketta

18 € / henkilö

Keittiömestarimme Juha keskustelee mielellään kanssanne erilaisista tarjoiluvaihtoehdoista ja räätälöi menut toiveidenne mukaan. Suosittelemme laivan omaa tarjoilumallia, jossa miehistö hoitaa keittiömestarin johdolla ruoka- ja juomatarjoilun sekä tiskauksen. Menu-hinnat sisältävät ruoankuljetuksen, tarjoilu- ja ruokailuastiaston. Asiakas hankkii ja toimittaa alkoholijuomat laivalle.

Keittiömestarin tuntiveloitus on 38 € / purjehdustunti.

Laivakeittiön hintoihin lisätään arvonlisävero 14%.

 

Keittiömestari Juha Laukontaus

juha.laukontaus@gmail.com

www.laukontaus.fi


 
 

MERELLISIÄ MAKUELÄMYKSIÄ!