Sail & Play

ELÄMYSLOMA TÄYNNÄ TOIMINTAA

Sail & Play yhdistää aktiivisen harrastamisen ja upealla purjelaivalla purjehtimisen, se on seikkailu, johon mahtuu unohtumattomia purjehduspäiviä maailman kauneimmassa saaristossa, samoilua saarissa ja biitsin pelaamista niiden hiekkaisilla rannoilla, sup-lautailua, melontaa, polkujuoksua, patikointia, sauvakävelyä, saunajoogaa, trx-treeniä, rentoutumista laivan puulämmitteisen saunan lempeissä löylyissä tai ihan vaan lekottelua laivan kannella, riippukeinussa hyvän kirjan kanssa. 

Koska Sail & Play arvostaa myös hyvää ruokaa, panostetaan herkutteluun laivakokin yltäkylläisillä tarjoiluilla myös aivan erityisellä intohimolla.

Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa purjehduskokemusta, sillä aluksen miehistö opastaa kaikki halukkaat purjehduksen saloihin ja kaikilla vierailla on mahdollisuus osallistua purjehdustoimintaan osana miehistöä.

Mistä kaikki alkoi?

Kun intohimoiset biitsinpelaajat ja purjehtijat kymmenisen vuotta sitten keksivät lyödä hynttyyt yhteen ja lähteä purjehtimaan, syntyi uusi idea, joka yhdisti aktiivisen harrastamisen ja purjehduksen – Sail & Play. Alkuun yhden yön mittainen purjehdus toteutettiin yhteistyössä Hietsu Beach Volley ry:n kanssa, mutta jo heti seuraavana vuonna suuren suosion saanut tapahtuma jatkui yli viikonlopun. 

Vuosien varrella tapahtuma on vakiintunut yhdeksi kesän kohokohdista, jota tiedustellaan ja odotetaan jo alkuvuodesta lähtien. Legendaariseksi tapahtumaksi kehittynyt purjehdusseikkailu sai yhä useammat uudet biitsinpelaajat - ja myös vanhat konkarit - lähtemään elämänsä seikkailuun Sail & Play:n merkeissä.

Elämysloma täynnä toimintaa ja hulvatonta hauskanpitoa

Tervetuloa Sail & Play lomapurjehdukselle taas kesällä 2020!