Yksityistilaisuudet

UNOHTUMATON ELÄMYS PURJELAIVALLA

Kaipaatko juhliisi jotain erityistä ja tavallisuudesta poikkeavaa? Aidot puiset perinnepurjelaivamme taipuvat moneen, luoden ainutlaatuisuudellaan tunnelmalliset puitteet kaikkiin juhliin ja tilaisuuksiin, oli kyseessä häät, synttärit tai vaikkapa saunailta kavereiden kanssa. Menneen ajan tunnelma yhdessä kauniin meriluonnon ja saariston kanssa tekevät tilaisuudestasi elämyksen, joka muistetaan pitkään. Sopiva henkilömäärä purjehduksilla on noin 60 henkeä/laiva ja yön yli kestävillä purjehduksilla aluksiin mahtuu majoittumaan yhteensä 42 henkeä.

Purjehduksen aikana on mahdollisuus osallistua kaikkeen toimintaan laivalla aina purjeiden nostosta niiden trimmaukseen, laivan ohjailuun ja navigointiin – tietysti kokeneen miehistömme johdolla.


Alta löydät muutamia esimerkkejä aidolla purjelaivaromantiikalla höystetyistä purjehduksista

 
 

JUHLAT

Puhalletaan reipasta juhlatuulta purjeisiin ja järjestetään juuri sellaiset juhlat kuin te haluatte. Katetaan pöytä notkumaan juhlaherkuista, kilistellään kuohuvia ja pidetään puheita, lauletaan, soitetaan, laitetaan jalalla koreaksi ja tietenkin purjehditaan! Mieleenpainuvat perhe- tai sukujuhlat, valmistujaiset, synttärit ja karonkat saavat uutta nostetta tunnelmallisilla laivoillamme!

<< Ota meihin yhteyttä >>


HÄÄT

Ainutkertainen päivä ansaitsee arvoisensa puitteet. Kaunis purjelaiva, aito purjelaivaromantiikka ja henkeäsalpaavat merimaisemat tuovat hääjuhlaasi tunnelman, joka on käsin kosketeltavissa. Uudet tuulet puhaltavat, kun tuore aviopari nostaa purjeet yhteiselle matkalle.

<< Ota meihin yhteyttä >>


ILLANVIETOT

Sauna lämpiää ja grilli kuumenee, kesäillan aurinko lämmittää ja meri kutsuu purjehtimaan! Oli kyseessä saunailta kaveriporukalla, cocktail-kutsut, rapujuhlat tai tunnelmalliset illanistujaiset, toteutamme ne kanssanne mitä hienoimmassa ympäristössä. Purjehduksen aikana on mahdollisuus pysähtyä johonkin lähisaareen jaloittelemaan ja ankkuroitua suojaisaan lahdelmaan nauttimaan laivakeittiön antimista tai vaikka pulahtaa uimaan saunan jälkeen. 

<< Ota meihin yhteyttä >>


TAPAHTUMAT LAITURISSA

Aina ei välttämättä tarvitse lähteä merelle, sillä voit varata laivamme myös laituritilaisuuksiin. Erilaiset tilaisuudet kuten juhlavastaanotot, pikkujoulut tai vaikka tavanomaisesta poikkeavat illanistujaiset herkullisine tarjoiluineen järjestyvät helposti ja viihdytte varmasti! 

<< Ota meihin yhteyttä >>


KAUPUNKILAISEN MÖKKIVIIKONLOPPU

Miltä kuulostaisi hieman toisenlainen "mökkiviikonloppu" purjelaivalla? Aina ei tarvitse lähteä pohjoiseen päästäkseen mökkifiilikseen, sillä kaupunkilaisen unelmamökki löytyy Helsingin keskustasta ja vain muutaman tunnin purjehduksen jälkeen edessä avautuu meri ja oma rauha. Astridin skanssissa majoittuu 22 yöpyjää ja Svanhildin seitsemässä viihtyisässä 2-3 hengen hytissä majoittuu 20 hengen porukka.

Lue lisää lomapurjehduksista

<< Tästä >>


KAKSI LAIVAA

Unohtumaton purjehduselämys järjestyy laivoillamme myös isommallekin porukalle, kun varaatte käyttöönne molemmat laivamme. Esimerkiksi hääjuhlat onnistuvat mainiosti kahdella laivalla, vihkimisen ja tarjoilujen ajaksi laivat ankkuroidaan yhteen, jolloin vierailla on mahdollisuus siirtyä laivasta toiseen.

<< Ota meihin yhteyttä >>JÄRJESTETÄÄN YHDESSÄ IKIMUISTOINEN PURJEHDUSELÄMYS