Vallisaaren ruska 16.9.

JÄNNITTÄVÄ VALLISAARI JA RUSKAN VÄRILOISTO

Näe ja koe ruskan väriloisto, ja tunne historian siipien havina!

Tervetuloa kanssamme purjehtimaan aidolla perinnepurjelaivalla ja retkeilemään jännittävään Vallisaareen ja Kuninkaansaareen.

Sunnuntaina 16.9. klo 10-16

Satoja vuosia suljettuna linnakkeena ollut Vallisaari kätkee sisälleen huikeat linnoitusrauniot ja uskomattoman kauniin luonnon, jonka syksy herättää aivan uudenlaiseen loistoon. Kokeneet Vallisaaren oppaamme kuljettavat purjehtijat läpi salaperäisen saaren hurjaksikin yltyneen historian ja saarikierroksen jälkeen nautimme menneen ajan merimiesmeiningistä purjelaivalla purjehtien ja laivakeittiön herkuista nauttien.


Köydet irrotetaan ja purjeet nostetaan Helsingin Halkolaiturista klo 10:00 ja takaisin palaamme klo 16:00 mennessä.


Purjehduksen hinta on sylivauvoilta (alle 2 vuotta) 7€, lapsilta (2-14 vuotta) 35€ ja aikuisilta 65€. Purjehduksen hintaan sisältyy tervetuliaiskahvit menomatkalla, opastettu kierros Valli- ja Kuninkaansaaressa sekä saarikierroksen jälkeen lounas jälkkäreineen ja kahveineen.


Reippaan retkimielen lisäksi kannattaa mukaan pakata sään mukaiset varusteet, vesipullo ja pienimmille pientä evästä, saarikierros kestää noin kaksi tuntia. Jos mahdollista niin lapsille omat pelastusliivit mukaan.

Huomaathan, että opastettu kierros Valli- ja Kuninkaansaaressa on liki 6 km pitkä ja sisältää isoja korkeuseroja, joten emme suosittele sitä alle 8-vuotiaille lapsille tai liikuntarajoitteisille.
 

<< Ilmoittautuminen päättynyt >>